social image

НИЕ СМЕ ВОДЕНА ОАЗА

Вашето идеално решение за базени и фонтани. Ние сме компанија посветена на проектирање и изградба на приватни и комерцијални базени и фонтани според потребите и желбите на клиентите.

Проектирање и изградба на базени. Дозволете ни да ги дизајнираме вашите базени во уметничко дело.

Повеќе од 10 години искуство со изведба и монтажа на опрема - одржување - третирање на Базени - СПА - Анимациони Фонтани - водени завеси водопади. Изработуваме базени, фонтани и водопади од природен или украсен камен. Брусиме и стругаме бетонски подови на базени. Вршиме и репарација на корита од базени и бетонски површини околу базените со бетонска галантерија и штампан бетон.
 
Повеќе од 10 години искуство со изведба и монтажа на опрема - одржување - третирање на Базени - СПА - Анимациони Фонтани - водени завеси водопади. Изработуваме базени, фонтани и водопади од природен или украсен камен. Брусиме и стругаме бетонски подови на базени. Вршиме и репарација на корита од базени и бетонски површини околу базените со бетонска галантерија и штампан бетон.
 

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ


ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ НАШИТЕ БАЗЕНИ. ДОКОЛКУ ВИ СЕ ДОПАЃААТ, КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ И ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА.

Проектирање и изградба на фонтани. Со нашите фонтани ќе креираме водена оаза околу вас.

Базените се познати како места каде човекот се релаксира и опушта, а телото и духот се во целосна хармонија. Иако за многумина најатрактивната форма на водена релаксација, не треба да ги заборавиме и фонтаните, градинарски езерца и сауни, кои исто така го заслужуваат своето место под сонцето. Со нивната конструкција и монтажа, се овозможува автоматско полевање на вашата градина.
Базените се познати како места каде човекот се релаксира и опушта, а телото и духот се во целосна хармонија. Иако за многумина најатрактивната форма на водена релаксација, не треба да ги заборавиме и фонтаните, градинарски езерца и сауни, кои исто така го заслужуваат своето место под сонцето. Со нивната конструкција и монтажа, се овозможува автоматско полевање на вашата градина.

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ


КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ И ДОЗВОЛЕТЕ ДА КРЕИРАМЕ ВОДЕНА ОАЗА СО НАШИТЕ ФОНТАНИ.